Akçakale İlkokulu

Vizyon: Akçakale İlkokulu olarak amacımız öğrencilerin tüm gelişim alanlarını desteklemek, akademik ve sosyal yönde gelişimlerine olumlu katkılarda bulunmak, kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açık, kendisini ifade edebilen yaşına uygun bireysellik becerileri gösteren öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuz ve köyümüzün imkanları doğrultusunda öğrencilerimizin hazır bulunuşluk düzeylerine göre en iyi şekilde eğitim öğretim sunmak ve bu doğrultuda çaba göstermek.

Isınma: Sobalı
Lojman: 1 - Kullanıma hazır durumdadır.
Servis Bilgisi: Atçılar köyüne öğrenci ve öğretmen götüren servis mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun İki sınıfında da etkileşimli tahta bulunmaktadır. Okulumuzda fiber internet vardır. Okulumuzda fatih projesi kapsamında yazıcımız mevcuttur.

Telefon - Yok

WEB - https://akcakaleio36.meb.k12.tr

Adres - KARS/Arpaçay Akyaka yolu üzeri Akçakale Köyü

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Köy yaklaşık 56 haneden oluşmaktadır ve yöre halkı diliyle Terekeme köyüdür.

Adres - KARS/Arpaçay Akyaka yolu üzeri Akçakale Köyü

Ulaşım Köy Akyaka ilçesine giden asfalt yol üzerinde olup ulaşım problemi bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kars´a yaklaşık 30km, Arpaçay´a yaklaşık 12 km dir.